Richard Mille

is a Swiss luxury watchmaking brand founded in 2001 by Dominique Guenat and Richard Mille, and based in Les Breuleux, Switzerland.


RM 58-01

RM 60-01

RM 032

Stel je eens het perfecte horloge voor voor als je veel reist, waar denk je dan aan? Aan het makkelijk veranderen van de tijdzone zou een logische keuze zijn. met dit horloge waar 41 juwelen in zijn verwerkt kun je makkelijk en snel de tijd veranderen naar de goede tijdzone. Het horloge is gemaakt van 18 karaat rood goud en 'grade 5' titanium

Dit is een handig horloge voor als je op zee bent omdat er in dit horloge een kompas is ingebouwd. Ook is dit horloge zo gemaakt dat als het een schok krijgt de tijd goed blijft staan. Verder kan je er de datum op aflezen, kan je er een timer of stopwatch mee zetten en natuurlijk de tijd bekijken.

Dit horloge is gemaakt voor als je diep wilt gaan duiken, het horloge is namelijk gemaakt om de druk tot 300 meter onderwater aan te kunnen door een kroon die je kunt vergrendelen waardoor er geen water binnen kan stromen op dit horloge kan je verder de datum en de tijd zien.