Patek Philippe

is a Swiss luxury watch and clock manufacturer founded in 1839, located in Canton of Geneva and the Vallée de Joux. Since 1932, it has been owned by the Stern family in Switzerland. Patek Philippe is one of the oldest watch manufacturers in the world with an uninterrupted watchmaking history since its founding. It designs and manufactures timepieces as well as movements, including some of the most complicated mechanical watches. The company maintains over 400 retail locations globally and over a dozen distribution centers across Asia, Europe, North America and Oceania. In 2001, it opened the Patek Philippe Museum in Geneva.


5327J

5270P

5531R

Deze Patek Philippe is gemaakt van 'geel goud', heeft een band van alligator leer die met de hand gemaakt is en heeft saffier glas. op het uurwerk kan je de dag, de datum, de maand, welke maand het is zit er een 24 uur klok op en natuurlijk de normale klok. het horloge is bij chrono 24 te koop voor 67.241 euro

Zoals ze het op de site van Patek Philippe zelf noemen is dit de erfgenaam van de in 1941 uitgebrachte 5270. hij is gemaakt van platina en saffier glas. op dit horloge kan je de dag, de maand en kan je zien welke maan het 's avonds wordt, dus volle maan of halve maan etc. De polsband is gemaakt van alligator huid. Op chrono24 wordt dit horloge voor 89.950 euro verkocht.

Als je een horloge wil hebben dat waar je ook ter wereld heen gaat goed staat dan is dit wat voor jou. dit horloge staat namelijk altijd goed door het gepattenteerde systeem van Patek Philippe. Het is gemaakt van 18 karaats 'Rose gold' en heeft een glas plaat van saffier kristal. In het midden van het uurwerk staan de 'Lavaux vinyards' aan de kust van het geneva meer.